V Hájence Kersko se Hrabalovi myslivci hádali, jestli jim má hospodská udělat kance se šípkovou omáčkou, nebo se zelím. Podobné dilema tam může zažít každý host, protože obě jídla stále servírují. Zároveň nabízejí lišácké řešení – „talíř Hájenka“, což je pokrm na speciálním talíři, který kombinuje obojí. A kančí gulášovku a dršťkovou mají také.
Až na samém východě Polska leží Zwierzyniec, krásné místo uprostřed zelených, hustých lesů. Je vzdálený…
Omluvy rozzlobeným klientům je podle Natashi, ředitelky luxusního resortu jednou z nejtěžších částí její práce.…
Dnes pojedeme s Praotcem Čechem přímo pod bájný Říp. Spěšný vlak, kterým jsme vyrazili z…
V částech Mallorcy a Ibizy, které jsou hojně navštěvovány turisty, bude nově platit přísný zákaz…
Česká republika má spousty krásných a unikátních lokalit, které většina turistů opravdu moc dobře zná.…
Do jeho podoby se před miliony let propsal dopad meteoritu, později jej formovalo mrazivé podnebí…