V Hájence Kersko se Hrabalovi myslivci hádali, jestli jim má hospodská udělat kance se šípkovou omáčkou, nebo se zelím. Podobné dilema tam může zažít každý host, protože obě jídla stále servírují. Zároveň nabízejí lišácké řešení – „talíř Hájenka“, což je pokrm na speciálním talíři, který kombinuje obojí. A kančí gulášovku a dršťkovou mají také.
První úsek pražského metra byl otevřen v roce 1974, od té doby se síť metra…
Pavel, náš dnešní mašinfíra, nás sveze po nejkrásnějších místech Chodska. V malebném podzimním dnu se…
Česko se může pochlubit rozsáhlou sítí železničních tratí, která v podstatě nemá ve světě obdoby.…
„Pamatuji si ten moment moc dobře. Bylo mi asi deset, při listování časopisem jsem narazila…
Chystáte se vyrazit za hokejovým mistrovstvím světa do Stockholmu a přemýšlíte, kde zavlažit hrdlo vyprahlé…
S jarní sezonou se znovu otevírají brány kempů a milovníci kempování začínají plánovat, kam se…