fbpx

Slavné hospody: Se šípkovou, nebo se zelím? V Hájence si klidně dejte obojí

0 Comments

V Hájence Kersko se Hrabalovi myslivci hádali, jestli jim má hospodská udělat kance se šípkovou omáčkou, nebo se zelím. Podobné dilema tam může zažít každý host, protože obě jídla stále servírují. Zároveň nabízejí lišácké řešení – „talíř Hájenka“, což je pokrm na speciálním talíři, který kombinuje obojí. A kančí gulášovku a dršťkovou mají také.

Categories:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

      Ubytovanie v Chorvátsku 2024Apartmaji Na Hrvaškem 2024   Wakacje i Wczasy w Chorwacji 2024Urlaub Kroatien Geniessen 2024   Urlaub Kroatien Geniessen 2024   Zájezdy k moři 2024Chaty na pronájemChaty na prenájomZľavové kupóny