Slavné hospody: Se šípkovou, nebo se zelím? V Hájence si klidně dejte obojí

0 Comments

V Hájence Kersko se Hrabalovi myslivci hádali, jestli jim má hospodská udělat kance se šípkovou omáčkou, nebo se zelím. Podobné dilema tam může zažít každý host, protože obě jídla stále servírují. Zároveň nabízejí lišácké řešení – „talíř Hájenka“, což je pokrm na speciálním talíři, který kombinuje obojí. A kančí gulášovku a dršťkovou mají také.

Categories:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Generated by Feedzy

      Ubytovanie v Chorvátsku 2023Chaty na prenájomUbytování v Chorvatsku 2023Chaty na pronájemZájezdy k mořiČerstvo pražené zrnkové kávyZľavové kupónyVoľné pracovné miesta