Chorvatská gastronomie se řadě českých turistů scvrkla na brancina a oradu na žaru (ryby), dagnje na buzaru (mušle), případně punjene lignje (olihně) podávané v přeplněných restauracích na promenádách přístavních měst. Jenže to je hrozně málo. Místní přímořská kuchyně je totiž pestrá, poctivá a chutná. Co tedy na dovolené určitě ochutnat?
Je herečkou, podnikatelkou a mámou dvou malých dětí. Ne všichni o ní však vědí, že…
Devětasedmdesátý díl zaniklých tratí se bude věnovat snad jediné dráze u nás, která neměla nikdy…
Jako první na světě úspěšně dokončili dálkovou pěší trasu Greater Patagonian Trail. V obtížných podmínkách se…
Dubnové kolo naší fotografické soutěže Očima šotouše pro všechny milovníky železnice jsme tentokrát věnovali Karkulkám…
Golfové hřiště v Praze-Hostivaři je zároveň originální sochařskou galerií a jednou měsíčně nabízí možnost prohlídky…
Evropský Karibik. To označení si italský ostrov plně zaslouží. Najdete tu identicky průzračné moře v…